Post by ropethouvity on Mar 12, 2022 2:49:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше грошей ▞▞▞
▞▞▞ Color Water Sort Puzzle Games 2022 version ▞▞▞
Багато реклами, але гра цікава
Ця гра хороша, але в них багато реклами, і це дратує, коли ми закінчуємо один рівень, ніж реклама
супр
Це гарний додаток, але в них занадто багато реклами, будь ласка, зменште, будь ласка
Хороша гра, якщо тільки зменшується кількість реклами
Чому я заплатив вам за відсутність реклами, а я все ще отримую рекламу? Ти винен мені $$$!
Ця гра дуже хороша. Але теж реклама
ADS.
Приємна гра, але її можна покращити: кращі інструкції з самого початку... мені знадобилося кілька днів, щоб відкрити кнопку режиму, щоб надати мені різні варіанти гри. Досі не знаю, для чого призначені дорогоцінні камені та монети! А режим Trad був виснажливим, оскільки рівень складності, здавалося, не підвищувався. Гра з фіксованими ходами краще. Реклама дратує: вам потрібно почекати, поки вони закінчать демонстрацію, а потім з’явиться 2-й екран і стрілка, яку потрібно натиснути, щоб перейти до іншого екрана, де ви отримаєте зворотний відлік до перегляду ще однієї демонстрації!
дуже погана гра і нудна гра
BBC дуже добре, я хочу більше інформації
ঘিভাত
Гарна гра, але я хочу побачити більше прогресу
Реклама так дратує
Я заплатив за відсутність реклами, все одно отримав рекламу.І реклама ДОВГА. Як мінімум хвилину. Це зовсім не знімає стресу.
Дуже добре
Надто багато реклами
Одна з тих заплутаних ігор, у якій є багато різних варіантів на вибір (замість варіанта наступного рівня) після завершення рівня.
Це круто! Але можна поміняти верхи єдинорога, почергово😁, можливо, щось на кшталт горгульи чи Мінотавра тут і там😆 Мені все ще це заспокоює та розважає. Добре для мозку!
Після КОЖНОГО рівня є реклама
Насправді у мене є кілька запитань – про речі, які я збираю, проходячи рівні – для чого вони призначені, оскільки я не можу перетворити їх на підказки чи додаткову чашку, чи змінити колір чи що завгодно. Чи є в цьому сенс, бо я не зрозумів??! я весело граю в цю гру. Мені не подобається реклама, але я її розумію
Ця гра хороша, але так багато реклами нічого, ця гра дуже гарна і жорстка гра
Забагато реклами, інакше це добре, тому я ставлю 1 зірку
Добре, крім постійної реклами.
це чудова гра в усьому світі. дизайн, і все в ньому чудово
Ця гра така гладка і приємна. Я люблю цю гру . Рекомендовано
Забагато рівнів. Це стає нудно 😴
Чому у вашій грі повинні бути трекери? Після перевстановлення він не працюватиме, і я заплатив за гру!!!!
Вправа для мозку 🧠
до багатьох оголошень
Я грав 10 хвилин. Це хороша гра, але додавання😑... Я впевнений, що можу знайти подібну гру з меншою кількістю доповнень.
Ця гра дуже приголомшлива і чудова, ця гра дуже розумна, і мій друг каже мені, що ви повинні грати в цю гру, я ставлю багато зірок через чудову графіку, і я на 10 рівні, а мої друзі на 54 рівні 56 і ми зробили це чудовим і власником цього, я маю сказати, що так тримати і робити цей тип казкової гри, і ми маємо власника, який зробить їх набагато краще, щоб ви могли, і ще щось, що це легко використовувати, і дякую за цю чудову і казкову
Вааааа надто настирливо!!! Вони негайно хочуть отримати доступ до файлів і відстеження для цієї гри. Червоний прапорець і видалення... Такого НЕ ВАРТО...😡😡😡
Будь ласка, зробіть це, щоб ми могли підключитися до Facebook, щоб зберегти прогрес у грі.
Kota Kejahatan Pahlawan Raksas Cuaca wzh
Рівень 612 і гра продовжували зависати, тому я перевстановив, і це повернуло мене до рівня 1, я також купив видалити рекламу, і я не можу отримати це назад
Зіграв одну гру, і з'явився екран із платою 650, щоб продовжити. Зберігайте свою гру. Є ще багато ігор на вибір.
Color Water Sort Puzzle Games پزل odyz
Color Water Sort Puzzle Games Puzles kwf
дивовижна гра, але реклами занадто багато
Реклама все ще є... Я заплатив за видалення реклами. Там написано, що я заплатив за це. Але вони все ще є. Або змусьте їх піти, або поверніть мені гроші.
Yr ви
Нічого, реклами багато, але я можу просто перевести її в режим польоту або без Інтернету, у такому випадку головне, що ви робите неправдиву рекламу, ви не сказали мені, що вони мають певні дії, я можу видалити це (до того ж я низький на зберігання
Дуже цікаво грати в цю гру....але занадто багато реклами...тому програму було видалено
Хороша гра в цій грі, не в автономному режимі. Увійдіть у facebook, будь ласка, перегляньте цю проблему та додайте журнал офлайн, тому що ми оновлюємо або змінюємо гру на тому самому рівні❤❤❤
До багатьох рекламних оголошень, монет, підказок я просто хочу розслабитися. І ви повинні пройти всі легкі рівні, щоб перейти до складніших. Я дуже довго грав, щоб переробити 200 рівнів, щоб отримати той, на який я хочу грати